Underbar helg!

 
Igår var vi till Rättvik och gjorde ett jobb med Marilyn. Hon skötte sig bra, och saker och ting faller på plats. Saknas ännu lite fart, men avslutade snyggt sista 200 m på 1,40 tid. 
Men några jobb med sällskap behövs, så ska vi nog snart kunna kvala igen. Skynda långsamt är det som gäller, och att hästen har roligt. Vi var en nöjd trio som kom hem från banan. 
 
 
Greta är lite hängig fortfarande men saknar nog mest en kamrat i samma ålder att leka med. men lika gosig & mysig som vanligt. 
 
Predatorn har gått tre jobb på fem dagar, och håller ihop bra. Fortfarande är vi begränsade av underlaget ute, och kan bara skritta i de gamla bootsen, då de nya är trasiga. Men.... Ingen hov, ingen häst. Bara att anpassa träningen därefter och vi är mycket glada åt den hjälp som vi kommer få framöver, genom det samarbetet vi kommer inleda med Marina på Shings. Hon är en mycket kompetent fysioterapeut som också såg vilken kapacitet Predatorn besitter, och hon är så säker på sin sak att genom att behandla de djupa bäckenmusklerna och bogmusklerna med elektroterapi och bättre verkade hovar för en bra balans, kommer han att kunna leverera på banan framöver. 
Så hon har lovat att hjälpa oss, och det innebär att Predda får bli ambassadör för barfotaskorna. Så snart får vi nya och hoppas att hon med hjälp av Predda kan jobba fram ett par som håller även för kärnis och besvärligt underlag. 
 
Vi tog en skön tur idag, och alla nöjda och glada. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback