Eftersom det igår var alla hjärtans dag...

Så har jag inte köpt någon ny häst, även om man kunde ha trott det. Men tänkte fira mina älskade hästar med lite fotoredigerade bilder som en hyllning till dem. 

 
 
 
 
 
 Och sparat i mitt hjärta finns minnet av älskade Maya...
 
 
 
 

Tur det är fint väder i Sotji...

För det regnar in silvermedaljer till svenskarna just nu, och vädret tycks passa dem. Igår hade vi aprilväder, med hästar utan täcken, och idag vräker snön ner igen. Hasse tog bort en halvmeter från taket, och tur var väl det för blötsnön som kommer nu, är inte att leka med, och det tycks bli ett par dm till.

Undra tro om någon är sympatidräktig här? 
 

Maran växer så man nästan kan höra det, och tycks ta till ordentligt.Rumpan rakt upp i vädret Så minst 5 cm till tror vi att hon har att växa i. 
 
 
 
 


Preddan har tränat på varannan dag, och fick lite vila nu i helgen då han är lite snorig. 
Tösens mage syns tydligt nu, och hon mår lite bättre igen. 
 
 
 
 
 tidigare och nu...
  
  

Det är lite svårt att göra jämförelse med tidigare kort sommarpäls och nu lång vinterpäls, som gör att det blir mer vita strån. Men på baksidan av benet är det ny frisk hud och där hoppas vi på lite päls till sommaren som skydd. 
Framsida ben är ännu mer vita strån men själva ytan är mindre och det finns nu en tumnagel stor sårskada som vi tidigare fått bort som sprack upp med kylan. Han tål heller ingen friktion alls från benskydd eller lindor. Men när väl den lilla fläcken läkt, så kommer det bli bra i och med att det läkt inifrån och ut nu, och inte tvärtom som tidigare.