Första flingorna har fallit

Predda hade lite bråttom iväg.... 
 
Sulorna på framhovarna som ger bra grepp och stötdämpning... 
 
Frambenen ser fina ut, ärren läker bra och ingen svullnad. 
 
Men ännu är det lite för varmt ute för snö. Predda har fått prova ett par ortopediska sulor fram, och fortsatt skritta med sina boots bak. Jag har funderat lite på ett par Equine Fusion som är en slags joggingsko som man trär runt hoven. För järnskor vill han inte ha. 
Han var lite pigg igår under träningen, och jag fick mycket häst att hålla i. Han har ju stått pga tappsko fram och var lite På tårna. Men det var härligt och nu hoppas jag på mjuk snö. 
Marolina börjar se bättre ut men Tösen är ganska less på sällskapet och längtar efter sin box på nätterna, så vi får se hur länge de kan gå ute. 
Marilyn sköter sig inte riktigt i träningen utan galopperar mest, så inga direkta framsteg tyvärr. Tror vi snart får försöka sälja henne till någon som vill träna själv istället. 
 
 

En hel vecka har gått.

 
 
 
 
Och Kellie fattas oss. Predda har börjat vänja sig, men är orolig och ropar efter henne. Jag är ännu inte redo att ta ner boxskylten, känns inte som om tiden är inne ännu. 
 
Predda har äntligen fått skor bak. Ingela var här och gav honom en ordentlig mix av lugnande, och han hade fullt upp med att hålla sig vaken. Blev väldigt tungt för Hasse att sko honom, men vi höll upp honom alla tre och då gick det snabbt. Fortsättningsvis ska han få en lugnande dos av pasta i munnen, problemet är ju att det innebär karens, så det blir ju inte möjligt att sko om honom före lopp. Men han kanske snart glömmer bort vad det nu är han tror ska hända. 
Jag kör honom själv nu ett par ggr i veckan, och känner mig stolt. Har ju varit lite rädd för vagnen och det faktum att man är ganska maktlös där bakom, men vi fungerar bra tillsammans. Nu närmar sig vintern och det blir väl ett litet frågetecken om vi kan prova att kvala och starta på vinterbana. En del hästar får ju svårt att trava med brodd. 
 
 
Fölen växer och trivs tillsammans. Marolina återhämtar sig sakta och jag tror inte hon är dräktig. 
Marilyn tränar på bra och börjar närma sig kval.