Marilyn växer och växer...

Och har väldigt svårt att stå still för närvarande... att ta kort är inte heller så lätt när hela världen ska upptäckas. Maran ska åka på "dagis" den 12/5 till Tomas Rosén i Tierp, med ett gäng ston i samma ålder. Efter ett skönt sommarlov väntar inkörning hos densamme och om hon är fräsch och fin och inte alltför ojämn i sin tillväxt, så planerar vi att ställa ut henne som 1-åring.

Just nu är hon väldigt lik sin far, och har fått samma yviga och härliga man och svans. Höger bakben är stickelhårigt, något som vi påpekade för ST när vi frysmärkte henne och identifiering skedde. Dessvärre struntade de i det, och det står inget om i passet. Men det blir bara mer och mer gråa hår....

Vi har hela tiden varit väldigt nogranna med foderstaten men haft lite otur med höleverantörer som inte håller ord och kan leverera. Därav två grovfoderbyten, som båda resulterat i lite obalans och gett något uppdrivna kotor och hasleder. Haslederna rätade till sig snabbt, när vi uppvägde med rätt  sorts kraftfoder, och nu var det dags igen och denna gång blev det bakkotorna som har rätat upp sig lite för snabbt, och gett lite "timglas". Nu hoppas vi att detta ska rätta till sig lika snabbt, då underlaget är lite hårt och Maran älskar att springa..... Hon är inte halt men lite öm bak.
Vi gjorde ett försök till fotografering igår........ men det blev mest husse!





Mamma upp idagen... (kolla husses min, liite jobbigt att bli trampad och knuffad på)



Pappa upp idagen... kolla pannluggen!

Mvh Mia