En fin helg....

 
Som slutade i katastrof... 
 
 
 
Men nu är nu är ordningen äntligen återställd. 
Veckan har varit tuff, tack och lov mår Fredrik bättre och har fått komma hem, och Sandras studentavslutning gick strålande och med en härlig fest här hemma. så hästarna har faktiskt fått stå tillbaka lite, och fick varsitt jobb på banan under helgen. underlaget var stenhårt på innerspåren och medel i mitten och lösa längst ut. 
Så i rätvarv var det som cement. maran fick sällskap och gjorde riktigt bra ifrån sig, dock måste jordbländaren av henne direkt efter hon travat klart, annars blir hon irriterad och bråkig, men fungerar tillfredsställande bra för henne så hon slipper allt som distraherar. med entömsbett är hon styrbar utan att Hasse behöver ta så hårt i henne. 
Dr Bachs räddningsdroppar är fantastiska, hon har helt slutat slå med frambenen medan de verkar, och det märks direkt efter jobbet då hon svettats ut dem gissar jag. 
Så nu vet vi hur vi ska ge dem, före avfärd och direkt efter jobb innan duschen. 
 
 
Predda gick 4000 meter och visade prov på styrka. Hade nu inte incidenten med Putte hänt, hade Hasse hunnit anmäla till midsommardagens styrkeprov på Rättvik och kommit med, men nu fick vi istället leta efter vår älskade Putte i över ett dygn.... Predda tog det hela med ro, att jag duschade honom och lämnade honom i gästboxen med mat medan vi letade första rundan. 
 
 
 
 
 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback