Nu vart det snö...

Vi hann få ut hästarna på var sin runda i vagn igår förmiddag innan snöfallet började. 
Predda blir bara bättre och bättre och det känns riktigt  positivt. Marilyn har hunnit gå tre jobb senaste veckan och hon känns mer stabil nu när hon landat lite. Hon sköter sig bra men har lute besvärligt med att trava bra med brodd i skorna. Hon är nyskodd och det ser lite trångt ut, så Hasse måste snart sko om och sätta på en snösula också. 
 
Snön vräkte ner, kom 3,5 dm på några timmar och det blåste upp. Hästarna är inte riktigt så duktiga som man skulle kunna tro att tackla sådant, utan helt ologiskt ställer sig ute på åkern, för att ha sikt och kunna fly, istället för att stå under de täta granarna och äta sitt hö. 
Hade Kellie levt hade hon tagit täten och gjort så. 
Greta och Tösen hade det lite blåsigt under natten i uteboxen, och vi hoppas nu på lugnare väder, då Tösen alltid mår dåligt av kraftiga vindar. Greta mår bättre och snart kan vi nog räkna henne som helt återställd. 
 
Plogen har tack och lov varit här, så nu är det uppfarter och stallplan som måste körs av med slungan, hoppas den vill starta, blir första gången i år som den används. 
 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback