Guldstjärna till Marilyn

rutiner, rutiner, rutiner. Hon tittar fortfarande på allt men accepterar mer och mer. Himlen var inte lika blå och fin idag, men humöret vart ändå på topp. 
Vi har fortfarande ordentligt dövat och därför får hon gå med öppet Huvudlag, vi kan inte dämpa för många av hennes sinnen. Hon gick delvis med sällskap idag, då hon fortfarande bryter lite ville Hasse köra utanpå, men Maran ville framåt och tempot var för lågt för hennes smak. Hon behöver heller ingen upp check men den sitter på fast löst spänd eftersom hon annars lockas att klia och gnida huvudet mot frambenet lite närsomhelst och då sitter huvudlaget farligt till, trots ordentligt spänt och extra spärrgrimma. Den olyckan vill vi bespara oss. 
Hon gick 1.42 två varv med två korta galopper, annars hade vi nog sett en tid neråt 1.38 dag. 
hon har skött sig riktigt bra i all hantering, och även lastningen går framåt. 
känns toppen när hon både äter & dricker direkt efteråt. 
 
Predda var klart besvärad i sina framhovar idag, och jag är inte helt nöjd med bilderna jag tog igår, tycker inte de ser proportionerliga ut i förhållande till benen. Så idag går han tacksamt med sina Shings i hagen, och vi hoppas de får sitta kvar. Hans steg blir helt annorlunda med dem på, jämfört med skritten igår. 
Banan var väldigt stenig igår, och flera har påpekat att den inte duger att köra barfota på just nu, och förstår deras påpekande.  Men bakhovarna har han ju kommit mycket längre med och de såg oberörda ut. 
Banan ska läggas om i nästa vecka, återstår att se om den blir bättre. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback