Nu har nedräkningen börjat...

18 dygn till planerad fölning för Tösen, och 24 till Marolina. Fast jag tror bägge kommer föla tidigare. Fölbox och lösdrift iordning ställd, och Niklas kämpar med att installera vår nyinförskaffade övervakningskamera, så vi kan ligga i sängen och vaka, istället för att springa ut varje kvart, då det drar ihop sig. 

 
Marilyn är igång med träningen och tillbaka med kompisarna i hagen igen. Och nu hoppas vi att hon snart kan börja träna ordentliga tider igen, då hon är glad och pigg. 

Predda har blivit delvis bättre i sin muskelsträckning, men har under vilan blivit stel. Det kan tänkas att han faktiskt gått omkull i hagen, då equiterapeuten tyckte han var stel i bogen och halsen. 
Men några bakskor vill han inte ha på sig, så det får bli en runda till veterinären till, och kanske lugnande medel inför skoning. Då de tror att han möjligen tror att det ska göra ont att hålla upp benet, fast han blivit bättre av medicinen. 

Han fick massage, strechtning, kiropraktik och lite nålar i kroppen.....
 
 
 
 
 
Och det fina barnbarnet kanske vi får se med den berömda bilen i sommar. Den måste säkert luftas lite i Rättvik, gissar jag. 

 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback