Nu är det helg igen...

Vi har fått flera svar på Mayas annons, och en vi nu faktiskt hoppas på. 

Det är en ambitiös tjej som går på travgymnasium, och behöver en blivande starthäst för att ta sin licens och utvecklas tillsammans med. Det skulle innebära att vi till en början lånar ut Maya till henne, och hon kommer stå på skolan i Bollnäs under tre år. 
Imorgon blir det provkörning här av travskoleläraren och vi hoppas på att hon sköter sig. 

Marilyn ser riktigt dålig ut, hon har ju blivit sparkad återigen, denna gång på utsidan av samma has. Hon är extremt svullen och varm, men haltar inte. Hon är pigg och laddad, och det börjar bli lite besvärligt. Så nästa vecka hoppas vi på att veterinären kan göra en bedömning hur allvarligt detta är, och om hon kan träna får hon stanna hos Kajsa efter det. 

Så länge hasen är varm och tjock kan hon givetvis inte göra sin premie, men kan ändå stå på banan och få miljöträning. Har vi otur tog det i leden denna gång, trots att såret blev litet, och då riskerar hon att få en kronisk skada. Vore ju det värsta som kan hända oss, om hennes karriär är slut innan den ens börjat. 
 
Jag jobbar på, och det är så skönt att åtminstone få rå om hästarna varje morgon innan jobbet en stund, och så helgerna förstås. Kvällarna är jag ganska så slut, så krafterna får man fördela rätt.
 
 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback