Äntligen helg...

Sur Maya har gått ett jobb idag, och blir bara bättre och bättre, fast kommer nog alltid hoppa och fara. Finns ändå hopp om att hon ska kunna fungera så småningom. 

Just nu äger hon domänen "mitt hem" och surar rätt bra på Predatorn, som gärna vill ha sällskap med alla stona. Nyfiken och positiv, men inte sen att försvara sig mot Maya när hon grinar lite. Hon fick en rejäl smäll igår på bakbenet då hon tog en tugga på hans bakdel, vilket var bra, han markerar direkt att det inte är okej. Hagen är stor så vi ser inga risker med problem så länge de bara är två. Visst kan vi dela av den, men vi tycker det är bra för Maya att lära sig lite hyfs. Hon skulle också behöva komma hemifrån som Maran och få lära sig att man inte äger världen ensam. 

Preddan små myser trots allt och gör småskruvar i hagen, tycks verkligen uppskatta att ströva omkring i den. 
Han är väldigt trevlig att pyssla med och det är ju en del pyssel med hans sårskador, båda de gamla och de han fick i hagen innan han lämnade Rättvik, av sin hagkompis där. 
Silvervatten och vallörtssalva börjar vi med, och tallibanoljan på ryggen var ett uppskattat inslag. Han verkar trivas bäst ute, men tyvärr har vi så fruktansvärt med knott att bägge varmbloden haft det jobbigt på kvällarna och morgnarna, och de biter under magen, halsen, strupen och i armbågsvecken där inget täcke hjälper. 

Jag hade tänkt lägga ut lite nya fina bilder på underverket, men Maya bevakade varje steg jag tog i hagen och gick emellan mobilkameran och honom konstant. Hon är så svartsjuk att det finns inga gränser... 

Så mest Maya då......

 
Magisk häst... 
 
Håller koll under äppelträdet...
 
 
Där bakom skymtar även Preddan... 
 
Håller uppsikt och vaktar matte...
 
Hälsar på Tösen också... 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback