Tufft träningspass idag...

Ja, för mig då. Jösses vad det tar att springa på i backarna. Preddan spetsar dock öronen och tar i av full kraft. När vi nått toppen så stannade han och skruvade på sitt lilla vackra huvud. Tyvärr glömde jag bootsen på i hagen igår, och naturligtvis hade han trampat på sig ett litet sår, så därav bootsen på promenaden. Men det är så mycket bättre trots allt, han sätter benen mer och mer rätt, och går rakare och rakare. 

 
      
 
När han kom        idag                  några veckor sen    idag        några veckor sen idag                                                   (tryck på bilderna för förstoring.) 
 
Det går inte lika fort med läkningen nu, som i början men det går framåt. Funderar lite på vad vi ska våga sätta på för skydd när han ska börja gå i vagn igen. Frambenet är känsligt för tryck, och det vänstra är lite tjockare än det högra. Vill ha lika vikt på bägge. Troligen prövar vi våra Professional Choice, men är rädd för att de är för stora. Ångrar så att jag inte köpte en storlek mindre. 
Bak är risken stor att han slår på sig och behöver ordentliga skydd mot slag, och kanske vanliga höga med flärp fungerar. 
 
Vackraste mysfarbrorn... 
 
 
 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback