Kellie är inte så förtjust i oss just nu.

Rättviks klinik idag, och först kontroll av Tösen. Tyvärr inte dräktig, däremot brunstig med nya fina ägg, och seminering på Lassols imorgon. Tösen visar ingen tydlig brunst längre sedan hon endast går i sällskap med Kellie, men vi hade ändå ingen större förhoppning att hon skulle ha tagit sig trots bra simmare. Hon håller på äggen länge, och att seminera fredag och sedan koll måndag, är lite långt emellan. 


Kellie fick ny tandvård, och det är tydligt att klinikens förhoppning om vartannat år inte räcker längre. Hon hade elaka tandinpackningar igen, som vi inte kommer åt med tandborsten. Och en riktigt vass och lång tand långt inne, som orsakat sår. Däremot inga inflammationer, tack vare att vi sköljer och borstar noggrannt, vilket veterinären först var orolig för. 
 
Trots lugnande, så blev det vild fajt, och Kellie försökte klättra över bommen, och reste sig ett par gånger. Tösen blev orolig över sin lilla kompis, och vart sjöblöt av stress under resan hem. Lite tråkigt när hon rest så bra i sommar, men såklart blev hon orolig. 
 
 
 
 
I lördags var jag och firade Texas på hans 1-års kalas, mycket gäster och full fart i värmen. 
 
 
 
 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback