Fina bilder...

Hann Jenny Löök ta (pappa Aldermarins matte) mellan galopperna, så fina! 

 
 
 
Hon tog gårdagen bra, och är hur fin som helst idag. Även om banan var lös, så är det inte samma reaktion som senast. Lite tjurig i humöret, och det med all rätt. Ser på bilderna jag tog igår att hon har vuxit en hel del i bakpartiet, och har säkerligen växtvärk. Eftersom Kajsa är på dam-SM nästa måndag, så skippar vi nytt premieförsök då, och satsar först till slutet augusti istället. Inte optimalt att vänta så länge, men det skulle kännas bra att hon får göra några jobb till i den miljön innan, och hon måste få en vila också från tunga jobb, så kroppen hinner med. Synd att provloppen är inställda på Rättvik, pga för få intresserade. 

Vi har idag utökat deras beteshage, och släppt dem på den andra delen med mycket gräs. Jag skulle tro att hon kommer skjuta iväg i växten ordentligt, och kanske lugnar det stökigheten lite. 
Vi har ägnat dagen åt att dra om stängsel, och jämföra blåmärken från igår. 

Maran har en mycket märklig mangelteknik, som hon gärna använder sig av i boxen eller mot boxdörrarna från gången. Hon squeezar vederbörande, och knuffar man inte bort henne, så sjunker hon sakta ner och skulle antagligen lägga sig ner över en. Undrar om det var sånt de lärde sig på ungdomsskolan hos Rosén;)



Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback