Då drar det ihop sig till allvar...

Vi är ännu inte säkra på att Maran kan starta på måndag. Hon känns inte riktigt som vanligt. Massage och liniment och nya tyngre skor fram har gett bra resultat, men hon är fortfarande spänd i höger bakmuskel, efter snabbjobbet senast.
 
 
Eftersom hon har fått en rejäl smörjning med gröngröt på bakbenen, ville vi inte sätta på neopren skydden bak riktigt än, utan de behöver lufta, och naturligtvis så slog hon på sig på höger skena idag vid joggingen. 
 avslappnad till max under selning.


Hon känns avslappnad och mysig, inga problem med puls eller liknande, men är inte så sugen på jobb, och tappar koncentrationen och vill helst gå hem. Så frågan är väl hur vi tacklar detta. Om vi ger henne en paus nu på ett par veckor, samt tar en tandläkartid och tar upp träning igen så är risken att hon sätter igång och växa rejält, och det medför ju andra problem. Men vill ju inte heller pusha på för mycket. Tiderna att trava är inte problemet, utan mera fokus och energi samt vilja. 
 
Maran är ju iallafall helt trendriktig och har varit så snäll att se till att matcha svansen till det nya pannbandet och selunderlägget i guldfärg. Den skiftar nu i olika vackra färger och strån av guld glittrar ordentligt. Hoppas hon får behålla färgen, verkar som det blir mer för varje vecka.
 
Helt underbart roligt är ju att Gärdsjö Viking helt otippat vann ST:s guldtäcke! Stort grattis till familjen Lisell och Vikingen.... Som sagt guldtäcket är speciellt, och det gör det så roligt. Bra jobbat också av handicappern att placera hästarna rätt, de flesta i mål samtidigt vilket är det man eftersträvar. 
 
 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback