Underbara helg...

Solen skiner och marken börjar torka. Snart ingen snö kvar alls. Hästarna går ute på nätterna igen, och Tösen piper och tjuter av lycka när hon får komma in och äta kraftfodeeeer, och sedan gå ut igen... Tanten, hon är ju 13 år.
 
Johnny blev utskriven i torsdags eftermiddag, och vi väntar spänt på proverna. Han äter bättre med hjälp av smärtstillande och illamåendet börjar gå över, likaså har febern gett sig. På tisdag ska han försöka börja jobba natt igen, och sedan ha kontakt med gastroavdelningen, dit han ska på återbesök, för att hålla koll på hur det hela utvecklar sig. Men nu äter han upp sig och vilar ut här uppe.
 
Vi har också besök av Fredrik, Annelie och Texas, som kommit upp för att träffas. Som alltid har vi ju så svårt att komma ifrån hästar och helgerna är allt för korta. Så då kommer de till oss istället, och det är vi så tacksamma för. Texas växer ju så det knakar...
 
 
En liten dagdrömmare...
 
Smile....
 
 
Koncentrerad kille...
 
Kärlek... Med gröt runt munnen.
Blivande chaufför, han är ju avlad på 1 x 1 chaffis....
Koncentrerad 2...
 
Och vad ska man säga om Maharajah... vilket lopp han gjorde, när han vann Olympiatravet! Vi har en ny stjärna här hemma också. Maya går från klarhet till klarhet, och hon kan verkligen trava fort.
 
/Mia

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback