Maya Mystica gör framsteg...

Nu siktar vi äntligen på att komma iväg under majmånad och börja banjobba både Maya och Marilyn. Maya utvecklas något enormt, och hennes långsiktiga träning, eftersom hon måste nöta in om och om igen för att fungera, har gjort att hon är stark och uthållig, samt har nu hittat sitt löpsteg, utan att slå på sig.
 
Film kommer här....
 
 
 
Vi hoppas och tror att banan ska passa henne, då hon vill ha samma rutiner jämnt, och inga trevliga överraskningar eller spontana ombyten i miljön. Där går det runt, runt...
 
 
Maran har börjat ledsna lite, och det är dags för henne att få utmaningar och gärna träna i sällskap. Hon ledsnar om det blir för monotont och vill "tävla" och springa fort. Hon har nu stannat upp i växten, och frågan är om nästa tillväxtperiod kommer till hösten eller först nästa år eller senare. Hon är väldigt liten i förhållande till sina föräldrar.
 
Vi är ute i det härliga vårvädret och städar, krattar och mockar hagar, dagarna räcker inte rktigt till. Förhoppningsvis blir det en tur till Östuna i Knivsta den 9/5 där det hålls auktion på travtillbehör hos tidigare travtränaren Jim Frick. Vi tror att vi skulle kunna fynda det mesta vi behöver, men det är en bit att resa, och vi lär knappast bli ensamma. Men fynd skulle passa plånboken, och vi behöver minst två nya selar och gärna en vagn till, samt diverse bett och huvudlag till träningen då våra sakaer har varit med länge. Några transporttäcken skulle också passa.
 
Putte håller ordning och defilerar ut Maya från stallet...
 
Djup fokus.... ingen liten häst längre!
 
Maya myser... träningarna är veckans höjdpunkter för henne.

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback