Här tränas det häst....

Hasse har fullt upp, en häst varannan dag. Maya jobbar på, lite motigt att trava och för första gången blev hon lite svettig under träningen. Ungefär lika poppis som hos tonårstjejer på gympan...
 
Hon får knata på med sin långsamträning ett tag, så kanske motivationen infinner sig när det blir dags för banan, och att få springa med sällskap. Jag tror inte hon riktigt förstår vad som väntar eller vad träningen går ut på ännu.
 
Marilyn är desto mer motiverad...... att försöka hänga på henne nerför backarna vid tömkörning är helt uteslutet, så idag fick hon för första gången gå ut med vagn sedan hon kom hem.
Hon klarade nerför galant, och uppför var härligt att dra! Men ett litet protesttjut alá Tösen ner hon ville lägga ner huvudet och ta i, och käken satt i vägen belv det. Så vi fick knäppa loss den. Normalt kör vi inte med käkrem spänd eller ens på här hemma, men den fungerar väldigt bra för de yngsta ifall de blir rädda och vill slå. Det är nästan en omöjlig kombination.
 
 
Oj,oj vilken uppförsbacke...
Vadå vila, det gör väl bara klenisar....vilket trams.
 
Vi ska kolla upp eventuella vargtänder på henne, och även funderar vi på en duktig kiropraktor, naparapat eller equiterapeut. Hon är lite sned för tillfället. Troligen är det grovfoderbytet som trasslar i samband med tillväxt, hon växer ju väldigt mycket, men vi vill vara riktigt säkra. Sviterna efter Elites problem med snett bäcken sitter ännu i, och här vet vi ju att vi gjort "allt" rätt men hon kan ju möjligen ha gått omkull i hagen. Hon var inte sned när hon kom hem alls. Ska tilägga att hon har inte ont någonstans, och är fin och mjuk i musklerna. Men det kan skapa bekymmer längre fram, om man inte följer upp detta.
 
 
 
Någon som känner till någon bra sådan här i trakten, får gärna skicka mig kontaktuppgifter......
 
/Mia
 

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback