En gång-Ingen gång... Två gånger en framgång!

Idag mötte vi både traktor som tröskade och bilar. Vi mötte också Bjursåstjejen Annelie med sina fina araber en som hon satt på, och en som handhäst, som var ute och joggade. De är ju distanshästar och tränar mycket. Allt detta fixade Maya, lite orolig men stabil. Hon blev lite trött av turen men var mycket positiv, med en härlig glimt i ögat.
 
Min rygg duger ännu så länge att gå i, men hon är inte färdig för att gå själv i vagnen, så en tur på torsdag, och sedan en veckas vila medan matte konfererar på Mallis. Bra med återhämtning, så kör vi bort lite konferanskilon i backarna när jag kommer hem igen.
 
Tösen är förgrymmad, riktigt uppriktigt förorättad över att Maya tränar och inte hon. Husse skor på henne ena dagen, så trampar hon av sig en annan sko till nästa dag. Som om hon klurat ut att hon "måste" få lite egen tid med honom då.
 
Tur nummer två.
Lite längre tur idag, ner till Rexbo och volta, över den farliga vattenpölen utan problem, ( Tösens krokodilträsk där vi tillbringat många timmar innan hon hoppat över den 4 cm djupa pölen)
 
/Mia

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback