Underbara fölet...

Kajsa Kavat borde hon få heta, men det blir något annat.... Har aldrig varit med på maken. Hon fick själv fart på mammas mjölkstockning, envis, vet vad hon vill och alldeles perfekt skapt! Men färgen?
Jag skrev mörkbrun igår, men i dagsljuset ser hon nästan grå ut, med antydan till en ål? Vad vi vet borde hon inte kunna bli borkfärgad, och definitivt inte skimmel....... Spännande!
Med lite hjälp av vetekudde, rann mjölken bättre, men lite för tunn, så det får bli foalcheck genom blodprov, på fredag för att säkerställa att hon fått i sig den livsnödvändiga råmjölken med antikropparna.
Tösen är en alldeles underbar mamma, och älskar redan sin dotter. Tyvärr blev hon lite sprucken, då det vart trångt, och jag fick hjälpa till att dra. Vi hoppas hon repar sig, och läker ihop bra.
Här kommer bilder.........
Vi hade en LÅÅNNNGGG namnlista, beronede på kön, färg och så vidare....... Men den här drottningen går helt enkelt inte att ge vilket namn som helst. Jag har legat sömnlös och grubblat hela morgonen, och så snart Sandra vaknar igen, får vi ha nytt namnmöte.
/Ha det! Mia

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback