Äntligen, äntligen, äntligen...

Så kom beskedet idag att Tösen är dräktig! Vi är inte förvånade då hon sedan i måndags ätit "som en häst" och visat med all tydlighet att hon BORDE brunsta, men gör inte det.... Maya har också luktat på henne och undersökt, men inte sparkat med frambenen eller skrikit, som hon gjort de senaste brunsterna som Tösen blivit inseminerad på. Och gudars vad fin och lugn hon är... Trots en envis skåpbil som nästan körde rakt in i transporten då han inte kom oss på vägen, och ett gäng med HD-knuttar bakom släpet med knattrande "riskokare" så visade hon inte en tillstymmelse till stress eller svett, trots fleece-luvan på i värmen. Snacka om harmonisk.......

Nu väntar några veckors vila, och en tur tillbaks efter 30 dagar, för att kontrollera så ett litet hjärta slår där inne också.

Den stolta blivande fadern kämpar på ute på banorna, och hans son Grei Sol går bara bättre och bättre... Lånat en bild på hingsten ifråga:



Aldermarin

Och Piggelin lämnar oss nu i dagarna för att på prov vara hos en familj i Leksand, där dottern Klara vuxit ur sin ponny. Eftersom Piggelin inte riktigt är i form just nu, ser mer ut som en jättelik cylinder, så är det lite svårt att avgöra om hon ridmässigt "räcker till i hoppningen". Hon hade den dåliga smaken att stanna på provridningen i ridhuset.... men med den magen är man ju kanske inte så morsk.

 

Och hundletandet går vidare...... svarta mopsvalpar vimlar det inte av i den här delen av Sverige, om man vill ha en välstammad och registrerad valp. Så nu går även letandet bland annonserna efter en annan lite udda ras, som vi alla blivit minst lika förtjusta i:

    

Chinese crested dog, dvs Kinesisk nakenhund!

Finns med och utan päls, och i alla underbara teckningar...... Undra vad misse kommer tycka?

/Ha det!  Mia


Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback