Då är vi hemma med kineserna då...

Jodå ni läste rätt! Vår lilla Yrar I Am What I Am, puffhane på 6 månader och så har vi lånat hem lilla Yrar Chim Chim Cherree, nakentik 4 år på prov. Lilla Cherree har tydligen inte knutit an till någon så mycket tidigare som till Hasse, och eftersom hon har en ögonsjukdom som ger torra tårkanaler och lite sämre syn, så ska hon inte ställas ut eller avlas på.

 Och Isak den efterlängtade lilla pigga, nystiga krabaten blir nog en rolig liten herre. Fullt ös, och så nyfiken och positiv och väluppfostrad, men ack så blyg och försynt.



Cherree får vi räkna som sällskap framför brasan, och lite kortare turer med. Men vilken personlighet. Dock är hon van att på "kennel" i flock, och där finns hundlucka och trädgård, så det här med att göra ifrån sig kopplad, är inte riktigt henens melodi. Men vi får öva, och se om hon kan acklimatisera sig här. Annars får hon åka tillbaks hem igen. Hon ska också ha hjälp med ögonbad och ögondroppar varje dag, för att inte torka ut. Blir pysslande det.


Men att en sådan liten krabat kan utge så mycket värme är en gåva. Någonting säger mig också att värmen är helande för kropp och själ.

Sandra är så duktig och pluggar på om hundträning, vi har tömt Bjurs-biblioteket på hundböcker.

Misse är chockad, milt uttryckt.... men också nyfiken och eftersom de är vana vid katt, bryr de sig inte om henne alls.




Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback