Tösen var så duktig!

Tyvärr hade Tösen ett dåligt startspår och hamnade instängd bakom en häst som borde blivit bötesfälld med en P-bot. Tösen hade kunnat skritta ifatt, ungefär som när hon ska gå bakom Kellie. De första 500 metrarna gick i 36,0 fart och bjöd ju direkt  in de som stod bakom på tillägg att lunka ikapp redan efter första kurvan. Supertrist. Tösen måste få upp farten för att hitta balansen annars riskerar hon att rulla över i galopp, så hon kunde inte komma ut förens det var för sent. Hon gick kanon sista 700 men han inte ikapp, och Lundås Emelie hade hon ändå inte kunnat göra något åt. Men hon knep iallafall sista placeringen och vi fick en "matlapp" med hem. Täcker kostnaden för de helt fantastiska benpaddarna i Back on track, vi köpt till henne. Underbara små saker som gör benen fräscha från gallor och svullnader. Hon och Kellie gjorde som vanligt dundersuccé men det var lite stirrigt och brunstigt före loppet. Men hon skärper sig på banan och var kanon fin.

Tyvärr glömde jag fotografera sötnosarna som för dagen fått vita rosetter i manen. Elite höll på att dö igår när vi flätade dem, så hon var tvungen att få en hon också i pannluggen. Hon har aldrig stått mer stilla och andaktigt på gången. Kunde inte ens tugga på sitt hö ( då är det riktigt illa) undertiden hon väntade på sin tur.
Så när vi åkte iväg sprang hon runt i hagen och ville bli beundrad med sin rosett av Pigge, Maya och Copy. Copy blev skitsur, så klart det handlade ju inte om henne, men inte ens det kunde ta ner Elite på jorden igen. Tydligen fungerar rosetten även som guldskor med turbo, för den gjorde att hon kunde springa väldigt fort idag. Att bromsa har vi dock ännu inte lärt oss, så vi brakade rätt in i flocken vid ingången.

Men lite nya kort på underverket Maya har det blivit igen! Kolla in den profilen...




God natt!


Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback