Jaha minsann..

Det är inte bara vi som är klanstskallar. Tösen var ju med och kvalade till Norrländska stoserien, ni vet loppet i Bollnäs då hon mötte Lundås Emelie igen. Vi kom ju hem med en 6:e placering och det kunde inte räcka långt, då flera hästar varit med i flera kvallopp, och samlat poäng. Men minsann...

Klanstskalle listan:

1.Alla de som inte tog STC på allvar, om de nya reglerna angående vaccinering. Alla hästar ska numera vara vaccinerade med både A och B innan de får start anmälas. Nya regeln började gälla 1 oktober. Och vad gör folk? Tror att det inte är så allvarligt menat, och kanske tror att det inte kommer kollas upp. Men ack.. vi lever inte på stenåldern längre, utan i dataåldern... och där står allt. Även om du vaccinerat din häst eller inte.

2.Men.. det finns ett litet men... datorn kan inte veta om du trots allt vaccinerat din häst, om du inte talat om det för någon som kan mata datorn med den faktan...

3. STC . Hur skrivs propositionerna ut egentligen? Hur kan man lägga så få lopp i vår del av Sverige under sommaren, och så många i tex. Värmland? Lopp med 6 hästar startande som bara behöver ta sig i mål så får dom pengar... skandal. Och här ska man behöva ha montétränat sin häst för att kunna starta på Romme. Jesus.. Och nu i oktober och november finns det helt plötsligt hur många lopp som helst att välja på.

Så någon av alla dessa anledningar har hur som helst lett fram till att våran lilla älskling kom med i startlistan för finalen i Norrländsk stoserie, på Bollnäs V75 dag, nu på lördag med 100.000 kr i första pris!!

Natruligtvis är ju en hel del av de andra 12 (!) anmälda hästarna väldigt, väldigt bra... men kanske kan vi hoppas på en fungerande mage, med hjälp av Tösens bästa vän:

Och kanske en 6:e placering igen???

Ibland ska man ha tur... och kanske någon där uppe tyckte väldigt ,väldigt synd om oss och om Tösen sist.

Ha det/Mia


Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback