Våran lilla Maya Mystica...

Som ni förstår har vi inte så svårt att få dagarna att gå! Vi slänger oss ur sängen, ovanligt viga sätter på Té och väntar med frukosten, för att skynda oss ut och morgonfodra. Vi länger lite grann på stegen, för att hinna först fram till Copys mathink, då vi absolut inte vill bli den som INTE får säga godmorgon till Maya först.

På sitt tredje dygn har hon hunnit bli riktigt världsvan. Copy är en fantastiskt mor, och Maya en liten tuffing. Äter, äter, äter, äter och äter. Däremellan sover hon , precis varsomhelst, gärna mellan Copys bakhovar, och busar.

Vi tar oss gärna en liten paus i arbetet med att färdigställa hage och vindskydd, och sätter oss en stund i den mjuka och fluffiga halmen hos Copy och Maya. Det tar inte många sekunder innan denna chokladbruna varelse är på fötter och kommer fram. Sedan ska det undersökas, bitas och klias. Och precis som sin mor, vänder hon rumpan till när hon inte får som hon vill, och avger en liten spark. Vad ska det bli av den tjejen månne...
När Copy får kraftfoder, ( är superhungrig hela tiden då Maya diar så mycket) vill hon inte dia. Maya känner genast att mammas uppmärksamhet är på annat håll OCH SKA DIA. Copy flyttar sig undan och om det inte hjälper hytter lite med benet, för att Maya ska förstå att det inte passar. Vadå?? jag är ju prinsessa i detta kungarike och SKA HA MAT NU!!! Paris Hilton släng dig i väggen. Vissa gener är helt klart medfödda. Hon har också ärvt Copys långa öron, är annars en direkt kopia av sin far Express Lavec, i både färg och huvudform, samt fina kraftiga ben. De är ännu lite böjda, men blir bättre för varje dag.

Imorgon om vädret tillåter ska de få gå ut för första gången. Bilder är på väg, Anja var här med kameran i högsta hugg, och lovat att mejla.

Ha det! /Mia











Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback