Att få smått upptar verkligen ens tid och tankar..

Jag fick frågan här för ett tag sedan hur de andra hästarna tar detta. Ganska okej. Elite är nyfiken, Piggelin generad tittar bara bort, Kellie bryr sig inte så länge det finns grönt i hagen, men Tösen...
Hon undrar så varför vi luktar konstigt. Och var är sura Copy? Så hon har fått tjuvkika lite. Med chokade och nyfikna ögon.
Men sanningen är att vi faktiskt just nu tycker andra saker än Maya är oviktiga. Jag har till och med glömt skriva att Tösen skulle starta idag på Rättvik!
Hon fick ett  startnummer 13, och stod på två tillägg. Ut direkt i tredje spår och jagade sakta men säkert ikapp. Hela loppen hängde hon därute själv, med sin stänkhuva på! Kajsa tyckte hon kändes lite ostadig och "rullig", men lyckades hålla henne i trav hela vägen imål. Hon tordes inte driva heller, utan satt helt stilla. Tösen travade lugnt in på en tredje plats, slagen bara med en nos av tvåan. Så kan det gå! Lite snopet då hon med facit borde fartmässigt kunna vunnit lätt, men ibland är marginalen mellan trav och galopp så liten, att Kajsa valde rätt. De andra fock driva rätt bra, men Tösen hade som sagt alla krafter sparade, trots att ensam ha dragit i tredje spåret hela vägen. Känns som om hon är på gång tillbaks till storformen iallafall.

God natt.../Mia

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback