Vi fick i alla fall en vinst...



Igår var det dag igen för Tösen att starta. Vi for till Lindesberg, i värmen. Tösen var otroligt laddad och byggde upp en nervös förväntan redan hemma på förmiddagen. Men... jag fick min vilja igenom att ta med Kellie som resesällskap och det ångrar vi inte. Vilket radarpar!
Kellie gjorde stor succé redan vid urlastningen, då hon skiljer sig markant från vad man är van vid att se på en travbana.
Hon och Tösen delade box, och mumsade kamratligt på ett hönät. Det blev en strid ström av besökare som ville titta på den lille. Tösen var så cool, stod som en staty på gången, men Kellie skulle vara bredvid hela tiden. Tösen pussade på henne, la huvudet på hennes hals och lekte med hennes man. Kellie tyckte hon kommit till himlen med så mycket uppmärksamhet och blev fröken jätte ego. När sedan Tösen skulle värma på banan med Kajsa fick inte Kellie följa med, skullle sett ut det annars... och då blev det vilda protester från den lilla som gnäggade, blåste upp sig, stegrade sig och sparkade bakut, i andra änden på grimskaftet, till publikens stora förtjusning.
Vi mötte sedan upp vid utgången till banan och de ropade till varandra. Sedan travade Kellie på tätt vid sidan om Tösen.
Sötnosar!

Tösen var suverän, trots värmen. Hon dricker ju aldrig på bortaplan... och Kajsa gav henne anfallsorder i sista kurvan och hon sköt iväg som en kanon. Hur fin som helst. Dock trampade hon fel, antingen i en grop eller bara "fel" och fick bakhoven under fram och tapppade balansen. Hon rullade över i galopp och tappade värdefulla metrar... slutade precis utanför placering. Kajsa var säker på vinst annars. Stadigare än någonsin... med de nya bootsen på framhovarna.

Men... vi har aldrig haft så kul på banan. Kellie förgyllde... Och hemresan gick strålande, Tösen brukar ju vara alldeles färdig, men det var rena partystämningen bak i släpet. Tösen var torr och lugn och tävlade med Kellie om vem som åt mest hö. Så fint har hon aldrig åkt förr... Känns bra för framtiden!
Vi får hoppas på lite tur framöver, både för Tösen och Kajsa som kan behöva en lite positivare spiral framöver. Alldeles för mycket otur på sistone stackarn. Men hon är ju bara bäst i alla fall, så det vänder nog snart.



Ska Tösen duscha så ska jag! Jag är stjärnan här idag! Sa Kellie och klämde sig in... Husse fick duscha två hästar, vägrade dock vara med på bild.


Maya har fått på sig grimma, äntligen! Matte tog i med hårdhandskarna eller kanske silkesvantarna. Hur som helst trängde jag upp henne i ett hörn och höll fast henne med ett grimskaft runt halsen, tills hon såg att inte vi var farliga alls. Då fick husse trä på grimman, duktiga tjej. Men ack så hon surar på mig. Hon är inte rädd bara grinig. Hihi...
Men... imorse var hon plötsligt mycket modigare och söker sig till Fabbe. Hon gick till och med in i huset och lade sig tätt intill Watchen och Fabbe, trots att Copy var i andra delen av hagen. Äntligen lite framåtanda!



Siesta i lösdriften, Watchen sover middag varje dag, och snarkar så taket lyfter... mystjejen..


Ha det! /Mia

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback