Så var semestern slut då...

Och likaså betet. Den tunga vintern tycks ha förstört växtligheten, märkligt nog inte ogräset dock, ( så klart) och det lilla gräs som fanns har hästarna knaprat i sig. Hasse slår med lien runt om på några lindor vi fått tillgång till, och lägger in till dem. Därför har nu också Fabbe & Watchen åkt tillbaka hem. Vi saknar dem redan. Möjligen inte Copy. Hon blev bara surare och surare ju mindre bete det fanns, och var riktigt otrevlig. Men lilla Fabbe & Maya uppskattade varandra i alla fall.





Maya är mycket förtjust i gräshögarna som husse lägger in, bäst är ju att man kan ligga mjukt och äta samtidigt..

Så nu har ponnyhästarna fått flytta in istället, de går och knaprar på det lilla som finns, och kanske kan gå ner ett och annat kilo på kuppen. Hm.. kanske skulle man göra dem sällskap. Första dygnet dock var ju Copy tvungen att spöa upp dem, för det var ju så hon blev behandlad av brudarna på stuteriet i Örebro, och det minns hon minsann. Då måste ju hon göra likadant, någon rättvisa ska det ju vara. Pigge har präktiga sår på ryggen och på rumpan men är vid ganska gott mod. Kellie är lite smartare och hinner undan den otäcka svarta besten.. Trots denna behandling är de henne trogna och försöker om och om igen att bli upptagna i hennes krets. Som nu mera bara består av henne själv och Maya. Verkligen innegänget..

Maya har dock börjat närma sig ponnyerna som hon finner mindre skrämmande då de inte är så stora. Kan bli kul så småningom. Hon växer och växer och håller igång på kvällarna, springer som en gudinna och blir bara starkare och starkare... Kanske kan Pigge lära henne lite arabsteg också, kunde bli kul. Svansen håller hon rakt upp, ser ut som hon har kontakt med rymden eller något.

Jag har börjat jobba igen, inte så kul.. tur att det finns andra som  är laddade på att köra i värmen..



Försök inte smita undan matte, här ska du sitta! Måste jag starta den åt dig också?

Ha det! /Mia

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback