Nytt utedass...

Idag har vi flyttat om hästarna. Lite ombyte förnöjer... Det har varit neråt -22 och vi vill inte att några hästar ska behöva vara ute på nätterna i den kylan. Så Pigge har flyttat in i Copys "gamla hus", uteboxen. Spännande tyckte hon och bäst är ju att ingen hotar att ta hennes mat, när man har egen "kuppe".

Så därför har vi nu också låtit Elite och Pigge gå i vinterhagen och Maya,Kellie och Tösen flyttat ner i beteshagen med lösdriften. Tösen har ju aldrig varit i lösdriften förut, och blev alldeles till sig av spänning. Hon blåste upps ig och rusade in och ut och bockade runt. Efter någon timme så lugnade hon ner sig dock. Vi såg att hon ibland nyfiket var in och nosade runt och tittade ut genom alla gluggar...

Men vad vi inte hade väntat oss var att Tösen klurat ut vad husse byggt åt henne. Ett alldeles eget utedass!!! Hon har nämligen hela dagen gått in i huset och gjort sina behov. Och som Tösen gör, gör också Maya... fanns inte en hög i snön i hagen, men en hel kärra att ta ut i huset!



Kan man annat en älska en sådan pudding?

/Mia

Kommentarer




Kommentera inlgget hr!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihg mig?

Trackback